Dingo estudi - Serveis. Estudi de disseny, vídeo i motion graphic
15275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15275,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

SERVEIS

No saps com començar o millorar la teva empresa? Dingo estudi et dóna tots els recursos per l’estratègia, la imatge i la comunicació del teu negoci. Professionals en disseny multidisciplinar, vídeo i motion graphics.

DISSENY GRÀFIC

La imatge és una de les parts que defineix una empresa. Brandin i disseny d'imatge corporativa, logotips, papereria d'empresa, disseny de retolació i vinils, merchandising. Creem la teva identitat visual.

DISSENY WEB

Dona a conèixer el teu negoci en el món. Realització i desenvolupament de webs i botigues online. Webs adaptables a totes les pantalles i dispositius. Manteniment durant l'any.

DISSENY DE PRODUCTE

Realització de totes les fases necessàries per portar un producte al mercat. Conceptualització i desenvolupament de productes, restyling de productes obsolets, packagings i documentacions tècniques. Tens alguna idea?

VISUALITZACIÓ 3D

La visualització 3d és la pràctica que crea una imatge fotorealista a partir d'un 3d. Renderització d'espais exteriors i interiors. Visualització realista de productes i mobiliari. Fem que el 3d agafi vida i sembli una foto.

FOTOGRAFIA

Sempre diuen que una imatge val més que mil paraules. A Dingo realitzem fotos d'empresa i de marca. Fotografies de plató. Imatges aèries. Bones imatges que plasmen la identitat de la teva empresa.

GRAVACIÓ I EDICIÓ DE VÍDEO

Un vídeo explica moltes coses, resumeix un procés, un moment o un estat amb poc temps. Professionals en vídeos empresarials i promocionals, spots publicitaris i videoclips. Creació de continguts per canals de vídeo i xarxes socials.

MOTION GRAPHICS

Il·lustra amb moviment les teves idees. Creació d'animacions en 2d i 3d, perfectes per la realització d'anuncis i spots. Infografies animades i vídeos explicatius. Intros i presentacions. Efectes i postproducció de vídeos.

MÀRQUETING DIGITAL

Una bona estratègia és clau per l'èxit de la teva empresa. Realització d'anàlisis de mercats i competències, plans estratègics i de comunicació. Community Manager i gestió de xarxes. Posicionament SEO als buscadors.

6 consells per millorar la teva empresa

Descobreix com pots enfocar bé el plantejament de la teva empresa amb només 6 passos, descarregata’ls de forma gratuita.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

6 CONSELLS PER MILLORAR LA TEVA EMPRESANo saps com començar o millorar el teu negoci? Descobreix com pots enfocar bé el plantejament de la teva empresa amb només 6 passos, descarrega l'E-book de forma gratuïta.
Descarregar E-Book gratis